Vijesti

Sve više se priča o remasteru GTA 4

Kako se bliži izlazak GTA remasterirane trilogije, sve je izvjesniji njezin komercijalni uspjeh, što znači samo jedno – Rockstar i Take-Two će nastaviti musti svoje kultne naslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi sljedeći u nizu mogao biti GTA 4 sugerira nova zvijezda na leakerskom nebu. Twitterašu RalphsValveu legimitet je pružio pouzdani Tom Henderson, a između njegovih nekoliko velikih tvrdnji posljednih dana odlučili smo izdvojiti ovu.

Remaster GTA 4 navodno se planira za 2023. godinu i to na svim aktualnim konzolama i PC-ju. U paketu će se pronaći obje ekspanzije, a Rockstar navodno planira izrezati njegovu davno zaboravljenu multiplayer komponentu.

Ranije ovog tjedna o remasteru iste igre pričao je i urednik francuskog Rockstar Maga, a ne treba imati prevelike veze u gaming industriji kako bi se logično zaključilo da GTA 4 treba biti idući remasterirani naslov. Uz, nadamo se, prvi Red Dead Redemption.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano