Vijesti

Take-Two CEO opravdao NBA 2K cijenu od €70 za PS5: Ovo je puno veća igra nego prije 10 godina

Take-Two je gurnu NBA 2K21 kao jednu od rijetkih igara koja će s novom generacijom donijeti i 10 eura povećanje cijene. Dok NBA 2K21 na PS4 i PC još uvijek ima standardnu cijenu od 60 eura, na PS5 ćemo za ovu sportsku simulaciju trebati izdvojiti 70 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CEO Take-Twoa Strauss Zelnick pod kojim se nalaze i Rockstar i 2K u još jednom intervjuu još jednom je opravdao porast cijene. Kako kaže, već 15 godina AAA igre imaju istu standardnu cijenu, a troškovi produkcije narasli su za 200 do 300%. Još jedan argument povećanju cijena je taj što je “2K NBA puno veća igra nego što je to bila prije 10 godina.”

Iz godine u godinu minimalne promjene, a cijena ide gore

Podsjetimo, naš Sandi je ovogodišnjoj verziji NBA dao ocjenu 71 od 100, a glavna zamjerka bila je ta što nema većih promjena u odnosu na prošlu godinu. To je ukratko rezime svake naše NBA recenzije.

Ipak, da malo opravdamo Zelnicka, next-gen verzija trebala bi biti drugačija igra. Stoga bismo pričekali da isprobamo NBA 2K21 za 2 mjeseca na PlayStationu 5 prije bilo kakve osude, međutim, promjena bi trebala biti značajna kako bismo opravdali takav skok u cijeni.

Dakle, sličan tretman cijene bismo mogli očekivati i od drugih igara pod Take-Two uključujući i GTA VI koji će svojom kvalitetom vjerojatno opravdati toliku cijenu toliko da ćemo to prihvatiti kao novi standard u gaming industriji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano