Vijesti

Take-Two je demantirao projekcije koje kažu da ćemo GTA VI igrati tek 2023.

Rockstar i Take-Two rijetko kada komentiraju bilo kakve navode iz medija, međutim, sada su to napravili. I to vjerojatno prvi put za GTA VI. Primjerice, nije demantirana nijedna glasina, nijedna slika koja je stigla od navodnih glumaca u mocap studijima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije danas smo pisali o sasvim legitimnim financijskim projekcijama koje su stigle direktno iz Take-Two izdavača GTA igara, a koje su planirale gotovo udvostručena ulaganja u marketing 2023. godine. I to gotovo 90 milijuna dolara.

Budući da za ranije godine nisu predviđene tolike količine novca, analitičari su zaključili kako je to godina u kojoj bismo trebali dobiti GTA VI. Samo Rockstarove igre zaslužuju toliku promociju. Međutim, za gamesindustry.biz Take-Two je službeno demantirao analitičare.

Financijski izvještaj se odnosio na studije koji nisu direktno pod našim vlasništvom.

Take-Two za gamesindustry.biz

Rockstar Games je studio u vlasništvu Take-Two, stoga se navedene marketinške projekcije ne mogu gledati u kontekstu GTA VI. Napominjemo, ovaj demantij ne znači da ćemo igru dobiti ranije ili kasnije od 2023. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano