Vijesti

Take-Two o potencijalnom remasteru Red Dead Redemptiona: Ove godine planiramo dva reizdanja”

Nakon što je ponovno klasificiran u Južnoj Koreji, o remasteru Red Dead Redemptiona priča se sve glasnije. Razloga za optimizam sada daje bitna izjava čelnika Take-Two u financijskom planu za godinu u koju smo već debelo zagazili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O planovima za fiskalnu 2024., koja traje još 10 mjeseci, Take-Two konkretno navodi kako planira izdati “dva reizdanja već ranije izdanih naslova”, koji će činiti ponudu ovog izdavača od ukupno 16 igara ove godine.

U jednom drugom dokumentu, Take-Two nedvosmisleno opisuje kako u tu kategoriju spadaju samo portovi i remasterirani naslovi, nikako nastavci ili bilo koji drugi oblici postojećih igara i serijala. Kada sve uzmemo u obzir, prilično smo optimistični kako će barem jedno od dva reizdanja biti Red Dead Redemption.

Budući da Red Dead Redemption 2 već uključuje čitavu mapu jedinice, za Rockstar i T2 bilo bi logično jedinicu prebaciti u taj engine, a potom izdati obje igre za platforme nove generacije. Kada priželjkuju portove Rockstarovih naslova, jedino što žele više od remastera Red Dead Redemptiona je reizdanje dvojke za nove konzole. Što se čini kao relativno mali ulog vremena i novca za jako visoke rezultate, a dva reizdanja u obliku dva Red Dead Redemptiona čine se kao dobitni potezi.

U kontekstu ponovnih izdanja, oni hrabriji već sanjaju o GTA 4 ili Bullyju, a kada je u pitanju Take-Two, sve je moguće. Što vi priželjkujete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano