Vijesti

Test Drive Unlimited Solar Crown dobio je novi kratki trailer

Novi jednominutni trailer na prvu ne prikazuje puno toga, no ako se “čita između redaka” on prikazuje puno. Najvažnije, ostaje vjeran svojim korijenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u traileru Nacon nije objavio datum izlaska niti prikazao gameplay, viđeno je sasvim dovoljno da se stekne vrlo dobar dojam. Za početak, zvuk motora je izvrstan, jasno se razlikuje V8 u Range Roveru od V12 u Aston Martinu. Prikazani kasino nagovješćuje njegov porvatak, a koji je bio odličan DLC dodatak u prethodniku. Sam Range Rover izgleda kustomiziran, pa možemo očekivati određeni nivo sređivanja omiljenih jurilica.

Što se očekojemo od novog Test Drive Unlimiteda? Mnoštvo automobila, koliko-toliko njihovo vizualno uređivanje, detaljno tuniranje ispod haube, detaljno uređivanje avatara, povratak kupovine nekretnina i jahti, predivan otok krcat aktivnostima i eventima te grafiku koja oduzima dah. Najvažnije od svega, odličnu implementaciju online elemenata u stilu prethodnika uz ovaj put stabilne servere.

Sljedeći najavljeni prikaz Nacon je zakazao za svibanj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano