Vijesti

The Callisto Protocol dobio je Hardcore mod s težim protivnicima i manje municije

Premda je The Callisto Protocol podbacio u prodaji, ovaj survival horor tvoraca Dead Spacea nastavit će primati podršku developera. Glen Shcofield je potvrdio novo ažuriranje za danas koje će zadovoljiti sve mazohiste među vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obliku besplatne nadogradnje stigao je Hardcore mod. Municije, zdravlja i novca bit će još manje, neće svaki Biophage bacati loot, neprijatelji imaju više zdravlja i brže mutiraju, a Stun Baton radi manje štete. Uz to, kupci Season Passa dobit će prvi oklop za Jacobs Leea, a u ožujku se sprema tzv. Riot mod koji će pred igrače postaviti valove neprijatelja, a planira se i još teži mod – Contagion koji će imati permadeath.

The Callisto Protocol izašao je krajem prošle godine za PC te PlayStation i Xbox konzole, prodan je u preko 2 milijuna primjeraka (premda je ulagač planirao 5+) te pokupio mješovite recenzije. Naš Sandi (@sandidam) ga je preporučio fanovima žanra u FFA recenziji ponajviše zahvaljujući fantastičnoj atmosferi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano