Vijesti

The Callisto Protocol dobio je je relativno niske PC zahtjeve

“Gdje je, kad će, je li moguće”, pitali ste se proteklih dana gdje su PC zahtjevi za The Callisto Protocol. I evo ih, tjedan dana uoči izlaska igre. Striking Distance je maksimalno odugovlačio, vjerojatno nastojeći što bolje optimizirati igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Callisto Protocol debitirat će na konzolama dvije generacije, pa smo pretpostavljali da zahtjevi za PC neće biti strašni. I nisu. Za igranje na najnižim detaljima u 1080p trebat će vam GTX 1060, i5-8400 i 8 giga RAM-a, dovoljno da velika većina Steam igrača može zaigrati Glena Schofieldov povratak žanru kojeg toliko voli.

Ipak, Striking Distance preporučuje 16 giga RAM-a, GTX 1070 i i7-8700, što pretpostavljamo da će biti dovoljno za 60 FPS-a pri 1440p rezoluciji. Uglavnom, iako studiju još predstoji otkriti zahtjeve za igranje s ray tracingom, ovo su zasad iznenađujuće povoljni zahtjevi za jedan AAA naslov ovakvog tipa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano