Vijesti

The Callisto Protocol je dobio novi, agresivniji način igranja

The Callisto Protocol nije prodajno zadovoljio ulagače, međutim, pozitivne reakcije igrača i kritike ulijevaju nadu u pozitivnu budućnost Striking Distance studija. Što će biti sa studijem kojem je ova igra debitantska ne znamo, ali barem zasad nastavlja razvijati novi sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tzv. Riot Mode igrače seli u novo područje Black Iron zatvora gdje će se braniti od valova neprijatelja. U tradicionalnom stilu, svaki val neprijatelja predstavlja veći izazov, a između valova nadograđivat ćete oružja te kupovati specijalne sposobnosti, poput Rampage moda s kojim postajete praktički nezaustavljivi.

Radi se o priličnoj promjeni tempa od onog u baznoj igri, gdje je naglasak više bio na napetosti i staloženijem igranju, a ovdje je fokus na konstantnoj akciji. Međutim, Riot Mode nije besplatan. Dijelom je Riot Bundle DLC-a kojeg izdavač cijeni na 10 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano