Vijesti

The Division 2 živi i dalje, u četvrtak dolazi novi veliki update

The Division 2 je jedna od rijetkih uspješnih live service igara. Od 2019. postigao je ogroman komercijalan uspjeh, Ubisoft je planirao novi sadržaj zaključno s 2020., a iako je broj igrača znatno manji nego na launchu, iz Ubisofta su shvatili da još uvijek postoji baza fanova za koju vrijedi razvijati novi sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu i nekoliko mjeseci kasnije, u četvrtak, stiže 9. sezona te donosi nova egzotična oružja, gear setove, named oružja, manhunt mete, Season pass i potpuno novi Countdown mode.

Countdown je ekskluzivan PvE mode, novoj mapi surađivat ćemo s drugih 8 igrača, a ako i nemate vlastitu ekipu tu je matchmaking za spajanje s nasumičnim igračima.

Sve ovo je samo najava i početak buduće dugotrajne podrške. Vrijeme je za novu dozu grinda i skupljanja opreme, a nas posebno veseli novi gear set te exotic maska koja će oduševiti DPS igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano