Vijesti

The Division 2 ostavljen na aparatima; Serijal na preko 40 milijuna igrača

Slobodno možemo reći kako se Division serijal pokazao prilično uspješnim za Ubisoft. Ubisoft je imao hrabrost stvoriti novi IP koji će zasigurno dobiti nekada i treći nastavak jer igrači to žele i očekuju. Ipak, ne možemo reći da je sve bajno budući da je Ubisoft pomalo odbacio The Division 2 nakon samo dvije godine izlaska. Kažemo “pomalo” jer novi sadržaj ipak dolazi, ali na njega ćemo se itekako načekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima developera iz Ubisofta, posljednje ažuriranje za igru koje je došlo prije nekoliko tjedana, trebalo je biti baš to – posljednje. Ne treba posebno isticati da je zajednica bila iznenađena ovakvom odlukom jer Division kao serijal je itekako živ i ima sasvim dovoljan broj igrača.

Dobra vijest je da je Ubisoft odlučio ipak nastaviti rad na novom sadržaju za igru. Loša vijest je da je novi sadržaj tek u početnoj fazi što znači da ga nećemo vidjeti prije kraja 2021. godine. Novi sadržaj neće biti reciklaža postojećeg, nego će biti sasvim svjež i nov. Trebali bismo tako dobiti novi i veliki sadržaj koji do sada nije bio prisutan u serijalu.

Dobro, što ćemo onda raditi do kraja 2021. godine? Pa, igrat ćemo Outriders igru. I reciklirane sezone Divisiona 2. Malo se šalimo, ali istina nije daleko budući da je Massive potvrdio kako će do dolaska novog sadržaja zaista ponavljati sezone (ima ih četiri) što je dobro za nove igrače jer će oni tako moći otključati sve stvari koje su bile ekskluziva za pojedinu sezonu, dok će veterani serijala vjerojatno napraviti pauzu od igre. Ja znam da ću sigurno igrati Outriderse za koje još uvijek dugujem dojmove za demo.

Ubisoft i Massive rade zajedno na novoj Star Wars igri, a kako su sami priznali – nisu mislili da će i nakon dvije godine igraća zajednica The Divisiona biti tako živa i željna novog sadržaja. Vjerujemo da će kraj 2021. donijeti kvalitetan sadržaj u igru jer na njemu radi manja ekipa koja je uz serijal od prvog dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano