Vijesti

The Division Resurgence za mobitele dobio je prvi prikaz. Iznenadit će vas

Ranije ovog mjeseca Ubisoft je najavio Resurgence, novi Division naslov za mobitele. “Reciklirat” će ulice New Yorka te većinu neprijatelja i opreme, upakirati to u novu priču i… zapravo izgleda jako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grafički iznenađujuće dobro u prvom gameplay prikazu. Ubisoft je kroz 7 minuta demonstrirao nove neprijatelje i frakcije te već poznate gameplay mehanike prilagođene kontrolama na dodir.

Radnja igre i nove priče odvijat će se u dva vremenska razdoblja. Prvo je uoči događaja iz prve igre gdje kao jedna od prvih ekipa u tzv. prvom valu uopće ulazimo u postapokaliptični New York, a drugi dio odvija se u razdoblju između Divisiona 1 i 2. Upravo u ovom drugom vremenskom razdoblju Resurgence će se nadograđivati novim sadržajem nakon izlaska.

Kako kažu, The Division Resurgence bit će punokrvni AAA naslov za mobitele, osim decidiranih gamera na mobitelima ciljaju i sve fanove Divisiona s konzola i PC-ja. Resurgence planiraju izdati negdje tokom 2023., a testiranje na koje se možete prijaviti ovdje kreće do kraja mjeseca.

Igra