Vijesti

The Game Awards ove godine s boljim osiguranjem i jednakim brojem najava

Prošle godine dodjelu nagrade za najbolju igru godine na The Game Awardsu pokvario je lik koji se pogurao pored Miyazakia iz From Softwarea te prozvao bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Osam mjeseci kasnije na Gamescom Opening Night Liveu također Keighleyeve produkcije uletio je ponovno isti lik tražeći GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvaput je bilo dovoljno, slaže se Keighley koji kaže kako je naučio lekciju. Poručio je to na današnjem Twitch streamu pa dodao da će produkcija napraviti sve kako bi zaštitila njega kao voditelja, izvođače, publiku i gledatelje.

Sličan broj najava i trailera

“Vjerujte mi, to je nešto što nam je na umu, ali također želimo prirediti sjajan show koji slavi igre i našu ljubav prema igrama, tako da je i to jako bitno”, kaže Keiglhey koji ove godine uvodi bitnu promjenu. Naime, produkcija će odstupiti od epiteta “svjetske premijere” kod novih prikaza igara, više se neće hvalisati istim, što ne znači kako premijera neće biti ili da će ih nužno biti manje.

“Ne znam hoće li biti isti broj najava kao i prošle godine, iskreno nisam ih brojao, mislim da će ih biti otprilike isto. Ne želim navesti točan broj jer bi jako odjeknulo internetom, ali duljina prezentacije i prikaza igara vjerojatno će biti slična kao prošlih godina”, poručuje Keighley.

The Game Awards ceremonija proglašenja najboljih igara godine s nizom popratnih najava i prikaza igra zakazana je petak 8. 12. rano ujutro. Za prestižnu GOTY nagradu nominirani su Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Bros Wonder i Zelda: Tears of the Kingdom, a glasovati možete ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano