Vijesti

The Game Awards: Sve najavljene igre i dodijeljene nagrade

Iza nas je jedan od najvećih događaja ove gamerske godine. Ceremonija uživo ugostila je neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Keanua Reevesa i Crstophera Nolana. Predstavljene su igre poput novog Mass Effecta i Dragon Agea, a podijeljene su nagrade najboljim igrama prethodne godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Last of Us Part II apsolutni je pobjednik The Game Awardsa. Osvojio je čak 6 nagrada u 8 nominiranih kategorija uključujući i onu za najbolju igru godine.

Bioware je predstavio čak dvije nove igre. Bili smo totalno nespremni na najavu novog Mass Effecta, a Dragon Age 4 trailer objasnio je da se igra nastavlja točno gdje je stala s Inquisitionom.

Sony je na The Game Awards stigao s Returnal gameplayom koji je dobio datum izlaska za PS5, a Microsoft je otkrio novu igru misterioznog studija The Initiative – reboot Perfect Darka.

Dobili smo i dva spiritualna nastavka kultnih igara. Turtle Rock je tako otkrio Back 4 Blood gameplay koji se ne srami povezanosti s Left 4 Deadom, a novi veliki studio (kojeg financira PUBG novac) kreatora Dead Spacea otkrio je The Callisto Protocol – “buduću najstrašniju igru” kojoj apsolutno vjerujemo.

Za kraj smo ostavili najbolji MMO koji ste ikada vidjeli i najbolju igru s Vin Dieselom koju ste ikada vidjeli. Ark 2 i Vin Diesel su neobična kombinacija, ali ne može biti lošiji od posljednje Fast & Furious igre. A Crimson Desert je novi MMO kreatora Black Desert koji na prvu ima sve – odličnu borbu, destrukciju, bogati svijet i ozbiljnu single-player kampanju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano