Vijesti

The Last of Us 2 dobio mode samo za mazohiste

Ako vam najveća težina u The Last of Us Part II nije bila dovoljan izazov, onda od sad ponovno imate jako dobar razlog za ponovno igranje. U TLoU2 sutra 13. 8. stiže Grounded mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćemo suditi prema prethodnoj igri, na nekim dionicama TLoU2 u Grounded modeu razbijat će se kontroleri. Naime, protivnici su pojačani, a oružja i opreme je manje. A Grounded mode uz Permadeath postat će ultimativno iskustvo za sve mazohiste, budući da jednom kada umrete – povratka više nema i kreće se ispočetka. Kako sugeriraju iz Sonyja, njihovo najbolje vrijeme zasad je tek 59 minuta bez umiranja.

Za oba načina igranja stižu dva nova trofeja. A stiže i čitav niz grafičkih i audio modifikatora. Pa ćemo se tako moći zabavljati u iznimno usporenom bullet timeu i udarcima koji obaraju iz prve.

Ono što je trebalo u igri biti od početka je opcija trajnog gašenja listen modea. Kako izgleda to i sve ostalo pogledajte u traileru ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano