Vijesti

The Last of Us 2 dominira nominacijama za igre godine na The Game Awardsima

Točno tri tjedna uoči ceremonije objavljene su nominirane igre u čak 24 kategorije na The Game Awardsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najkontroverznija igra minule godine dominira nominacijama, pa je tako The Last of Us: Part II nominiran u čak 10 kategorija uključujući i onu za nagradu godine. Slijedi ga indie igra Hades s 8 nominacija, a treći je Ghost of Tsushima s njih 7.

Sve tri igre potući će se u tri najbitnije kategorije. U onoj za igru godine, najbolju direkciju i najbolju priču.

Igra godine:

  • Animal Crossing: New Horizons
  • DOOM Eternal
  • Final Fantasy VII Remake
  • Ghost of Tsushima
  • Hades
  • The Last of Us: Part II

Izdvojit ćemo još i No Man’s Sky koji je ponovno nominiran za nagradu najbolje podržane igre (prošle godine je osvojio), Final Fantasy 7 Remake s 6 nominacija uključujući i kategoriju za igru godine te Half-Life: Alyx koji je kao VR igra nominiran u kategorijama za najbolju akcijsku igru i onoj za najbolju direkciju.

Ove godine predstavljene su i neke nove kategorije, poput one za najboljeg esport trenera, voditelja natjecanja i content kreatora.

Svoj glas možete ostaviti na službenim stranicama. Međutim, glasovi publike iznose samo 10% ukupnog rezultata, a 90% rezultata donosi posebno izabran žiri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano