Vijesti

The Last of Us II je postao igra s najviše nagrada u povijesti industrije igara

Otkada pratim(o) industriju igara, teško se sjetiti jedne igre koja je podignula toliko prašine kao što je to napravio The Last of Us Part II. Razlog je naravno priča o kojoj se dan danas lome koplje i vode rasprave. Nekome je ona genijalna, hrabra i nikad viđena dok ostali priču smatraju najgorom svih vremena. Jedna stvar je sigurna da ovakvu igru i prašinu nismo dobili godinama. Čak ni sramota zvana Cyberpunk 2077 (kad pričamo o konzolaškim verzijama) nije nadmašila prašinu koju je The Last of Us Part II stvorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra koja je do sada imala najveći broj nagrada bio je The Witcher 3. The Witcher 3 izašao je 2015. godine i u narednim mjesecima i godinama, sasvim zasluženo je poharao sve što je mogao. Igra je dobila čak 260 raznih nagrada od medija i publike. Rekord po broju nagrada The Witcher 3 držao je gotovo punih 6 godina.

The Last of Us Part II trenutno broji 261 nagrada i postao je najnagrađivanija igra u povijesti. Jako je bitno napomenuti da se ovdje računaju samo GOTY nagrade.

Zanimljivo je pogledati ukupnu listu nagrađenih igara gdje se u prvih 10 nalazi nekoliko PlayStation ekskluziva. Na ovoj ukupnoj listi The Last of Us Part II nalazi se na drugom mjestu iza The Witchera 3 zato što ažuriranje liste ide u drugom mjesecu kad će na prvo mjesto doći kontroverzni TLOU Part II.

Zasluženo ili ne?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano