Vijesti

The Last of Us ostao bez nagrade na noćašnjem Emmyju. Druga HBO-ova drama porazila ga u svim kategorijama

U uvodnoj Emmy ceremoniji prošlog tjedna, na tzv. dodjeli “kreativnih Emmyja” The Last of Us je osvojio osam nagrada u sporednim kategorijama poput najboljeg gostujućeg glumca, najbolje protetičke šminke, efekata i slično, a noćas je na “glavnom Emmyju” ostao bez ijedne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nominiran u pet tzv. “velikih kategorija”, The Last of Us nije odnio nijedan kipić. Nagradu za najbolju dramu zaslužio je Succession, Kieran Culkin je najbolji glavni glumac ispred Pedra Pascala, Sarah Snook je bolja glavna glumica od Belle Ramsey, najbolje režirana epizoda je Succesionov “Connor’s Wedding” ispred “Long, Long Time” iz TLoU, a ista epizoda je također dobila i nagradu za najbolje pisanje.

Better Call Saul najveći gubitnik

Tako je The Last of Us izgubio od Successiona u svih pet nominiranih kategorija. Međutim, najveći pobjednik je HBO budući da su obje produkcije upravo njegove. Tako će se The Last of Us morati zadovoljiti s prvom nominacijom uopće za TV adaptaciju neke videoigre.

Succession je ukupno i najveći pobjednik sa šest osvojenih nagrada odmah uz humorističnu seriju The Bear, a nekako nam se kao najveći gubitnik, veći i od The Last of Usa čini Better Call Saul za svoju posljednju sezonu nije dobio nijednu jedinu nagradu. Tako je Better Call Saul postavio svjetski rekord s ukupno 53 Emmy nominacije i nijednom osvojenom nagradom kroz svih šest sezona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano