Vijesti

The Last of Us Part 2 završetak nikad nije procurio na internet; dosta informacija je lažno

The Last of Us Part 2 posljednja 2 mjeseca definitivno je obilježila odgoda koju je prouzročila Covid-19 pandemija, a zatim i curenje sadržaja na internet u obliku neautoriziranih prohoda igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internet su zatim preplavili kontroverzni spoileri, a zatim i bijes fanova kojima se ne sviđa razvoj priče, međutim, unatoč tvrdnjama nekih iz glasne manjine, završetak igre nikada nije procurio na internet. Kompletni razvoj događaja tako je poznat tek recenzentima među kojima je i naš Filip, čiju recenziju ćete čitati u petak 12. 6.

Ništa ne može zamijeniti igranje ove igre

Kako je direktor igre Neil Druckmann potvrdio za Eurogamer, na internetu postoje samo teorije kako igra završava. I ne samo to. Jako puno detalja koji kruže internetom o priči su lažni.

Do izlaska je preostalo tek nešto manje od 2 tjedna. Do onda izdržite, nemojte guglati i pripazite gdje se na internetu informirate o igrama. Naš Filip vam u ovom trenutku samo može poručiti ovo – nikakav video, nikakvi zidovi teksta, apsolutno ništa ne može zamijeniti igranje ovakve igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano