Vijesti

The Last of Us Part II ruši rekorde prodaje; DLC-ovi nisu u planu

The Last of Us Part II srušio je rekord prodaje Sonyjevih PS4 ekskluziva u prvom tjednu i tako premašio igre poput Spider-Mana, God of Wara i Uncharteda 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak Naughty Dogove uspješnice samo u prvom vikendu diljem svijeta, fizički i digitalno, prodan je u preko 4 milijuna primjeraka. Tu treba napraviti distinkciju od pojma “isporučenih primjeraka” s kojima se mnogi drugi izdavači hvale. Dakle, na policama trgovina ih je još više, ali to nas u ovom kontekstu ovdje ne zanima.

Izgleda da igri nije naškodio marketing u prethodnim godinama za kojeg sam u kolumni zaključio da je bio možda promašen. Također, ovaj fantastičan uspjeh ostvaren je i unatoč ranijem curenju igre i različitim interpretacijama priče koje su se zatim raširile internetom, a koje se nisu svidjele svima. A tko zna, možda bi u suprotnom rezultat bio još i bolji. U svakom slučaju, Sony može biti u potpunosti zadovoljan.

The Last of Us Part II bez DLC-ova

Ako nakon završetka nastavka i ostaju neka otvorena pitanja, ona se neće razriješiti unutar DLC-ova. To je u Kinda Funny podcastu potvrdio direktor igre Neil Druckmann (nemojte otvarati link ako još niste prešli igru).

Inače, na forumu imamo jako aktivnu tajnu temu gdje oni koji su odigrali igru otvoreno pričaju o svim događajima i završetku. Ako biste željeli sudjelovati ili samo čitati mišljenja drugih igrača nakon završene igre, javite nam se u komentaru kako bismo vam dodijelili posebno dopuštenje za pristup temi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano