Vijesti

The Last of Us serija pomela Emmy s brojem nominacija. Nominacije dobili i Bill i Frank

O uspjesima i rekordima The Last of Us serije na FFA smo pisali nebrojeno puta. Sjajni rezultati i priča koja je osvojila milijune novih ljudi odrazili su se i na broju nominacija nagrade Emmy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija pod palicom Craiga Mazina i Neila Druckmanna zaslužila je čak 23 nominacije, samo 4 manje od posljednje sezone Successiona i dvije više od Ted Lassa, a pomalo iznenađujuće, unatoč sjajnoj sezoni, jednoj od najboljih uopće, finale Better Call Saula zaslužilo je samo osam nominacija.

Premijerna sezona The Last of Usa nominirana je za najbolju u kategorijama za dramu, za najboljeg glumca, za najbolju glumicu, za najboljeg gostujućeg glumca, specijalne efekte, glazbu… No vratimo se nagradi za najboljeg gostujućeg glumca, gdje od ukupno šest nominiranih The Last of Us ima četiri nominacije. Među nominiranim glumcima su Nick Offerman i Murray Bartlett. Podsjetimo, ovaj dvojac nosio je sjajnu, ali i kontroverznu treću epizodu kao gay par Frank i Bill.

Nominacije su tu, ceremonija dodjele nagrade održat će se u siječnju iduće godine, a kada će početi snimanje druge sezone The Last of Usa? Ne znamo. Znamo da je u pripremi, budžeti su odobreni i produkcija će opet biti raskošna. Druga sezona radnjom će pratiti The Last of Us Part II igru, ali samo do otprilike polovice, a drugi dio igre pokrit će treća sezona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano