Vijesti

Tormented Souls novi je klasični survival horror i dolazi na PS4, Xbox One, Switch i PC

Inspiriran originalnim Resident Evil naslovom i Alone in the Dark serijalom, ovaj manje poznati survival horror dolazi na PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC (Steam) u 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča kreće kao istraživanje nestanka dvije male djevojčice u mjestu zvanom Winterlake. Caroline, lik s kojim igramo, budi se sama usred noći, gola u kadi prikopčana na medicinsku opremu. Tu kreće preživljavanje nakon što se objekt pretvorio u bolnicu. Zvuči baš kao kombinacija naslova iz kojih ova igra crpi svoju inspiraciju.

Čeka nas jedno klasično iskustvo moderniziranih kontrola i dinamične kamere, dok igra pokušava zadržati sve što su fanovi ovakvih igara voljeli. U nedostatku klasičnih survival horror naslova, možda će ovaj naći svoje svijetlo. Obratite pažnju na suknju (kud je Caroline krenula u suknji nikad mi neće biti jasno). I svakako poslušajte soundtrack u ovom traileru ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=nrbNgCKGeN8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano