Vijesti

Treba li Unchartedu reboot serijala?

Internetom se raširila glasina da Sony priprema reboot Uncharted serijala. Glasinu je proširio the Leak koji, istina je, ima nekoliko točnih dojava, prvenstveno iz IT biznis svijeta, a da je nešto čuo, poručio je i inače pouzdani leaker Tom Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominju se dva odvojena izvora. Sony je, navodno, odlučio krenuti s Unchartedom iz početka. I to nakon što je Naughty Dog okončao zgode Nathana Drakea po, mnogi će se složiti, sa savršenim krajem.

Međutim, osim što je četvorka fino zaokružila priču, fino je i zaradila. Uncharted 4 prodan je u preko 16 milijuna primjeraka, I Uncharted film približio se zaradi od pola milijarde dolara i to je nešto čega se, navodno, Sony ne želi odreći. S takvim pokazateljima, tko bi uopće odstupio od takvog nečeg?

Unchartedu ide odlično. Zašto ga se odreći?

Pa… Naughty Dog. Studio koji je podario život Nathanu, Sullyju, Elleni, Chloe i ostalim omiljenim likovima završio je s Unchartedom. Međutim, kako se šuška, Naughty Dog ipak pomaže nekom drugom timu s novim Unchartedom.

Podsjećamo, ranije se pričalo da će Uncharted preuzeti SIE Bend, koji ima iskustva s Golden Abyssom za PS Vitu. Međutim znamo da taj studio nakon Days Gonea radi na novom IP-u. Ima li dovoljno ljudi i za novi Uncharted? Možda neki drugi studio?

Treba li nam uopće novi Uncharted? Želite li ga? Potpuni reboot, ponovno s Nateom, ili s kompletno novim likom i događajima? Pišite nam u komentarima i odgovorite u anketi.

ffa anketa

Želite li novi Uncharted?

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra