Vijesti

Tsushima je po prodaji skočila za 110 pozicija i bila je druga najprodavanija igra u kolovozu

Iako mnogima odbojno, recikliranje popularnih PS4 ekskluziva kroz Director’s Cut izdanja čini se kao jako dobar potez za Sony. Ne volimo kad nam se dodatno naplaćuju PS5 nadogradnje i već smo pisali o tome, ali izgleda da većina igrača nema problema s tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ghost of Tsushima je tako s Director’s Cut reizdanjem i Ikishima DLC-om postala druga najprodavanija igra u SAD-u prošlog mjeseca, nakon što je u srpnju bila na tek 110. poziciji. Napomenimo kako lista obuhvaća sve igre sa svih platformi. Čitavu listu pogledajte na NPD-ovim stranicama.

U Japanu je prekinuta dominacija Switcha

Da se kolovoz nije poklopio s izlaskom tradicionalno jednom od najprodavanijih igara u SAD-u – s novom Madden igrom, Tsushima bi zaposjela prvu poziciju.

Nama je NPD-ova lista zanimljiva jer prilično vjerno oslikava trendove i u Europi, a posljedično i kod nas. Uz izuzetak NFL i MLB igara. Primjerice, u samo jednom danu prodaje Ghost of Tsushima je premašio sve ostale igre u Velikoj Britaniji, a u Japanu je konačno prekinut trend Switch igara koje čitavo ljeto zauzimaju svaku od top 10 pozicija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano