Vijesti

Tvorac Haloa i čovjek kojem je povjeren novi Battlefield potvrdio odlazak iz EA

Kreator Haloa Marcus Lehto proveden je kroz velika vrata u Electronic Arts kako bi vratio stari sjaj Battlefieldu. Ranije ovog tjedna nagađali smo o njegovom odlasku, a on je sada potvrđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lehto je unutar EA osnovao novi studio i započeo rad na kampanji za jednog igrača za novi Battlefield gdje se zadržao dvije godine. Odlazak je bio teška odluka, poručuje na X-u te sugerira kako je rastanak protekao u pozitivnom tonu.

“Želim zahvaliti zajednici Battlefield igrača koji su mi dopustili da slušam dok sam to mogao. Vaše povratne informacije pomoći će učiniti Battlefield jačim”, napisao je, a potom poželio sve najbolje timovima koji rade na novom Battlefieldu. Razvoj igara “Battlefield univerzuma” nastavlja se dalje i bez njega, dodaje.

Kod veterana Lehtoa očito je nakon dekada djelovanja unutar industrije došlo do zasićenja. “Maknut ću se od igara da vidim što ću, ako ću uopće, raditi iduće”, poručio je za kraj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano