Vijesti

Tvorci Days Gonea jedva čekaju predstaviti svoju novu igru

Bend Studio ove godine slavi 30. godišnjicu postojanja. Studio poznat po Syphon Filter naslovima, Uncharted Golden Abyssu za PS Vitu te igračima omiljenom Days Goneu, danas razvija potpuno novu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako rođendan slavi tek kasnije ove godine u lipnju, Bendovci su odlučili jubilej obilježiti postom na društvenim mrežama, koincidentno, netom nakon što je Sony za idući tjedan najavio PlayStation Showcase prezentaciju.

“Jedva čekamo pokazati vam što je sljedeće!”, uslijedilo je nakon zahvale na dosadašnjoj podršci. O novoj igri Bend studija ne znamo previše, osim toga ga nije Days Gone 2, ali će se nadograditi na open-world sisteme iz Days Gonea te će imati multiplayer, što smo saznali prošle godine.

Ako je vjerovati insajderima, nova Bendova igra ambicioznija je od prethodnika, a u razvoju je najmanje 3 godine. Sasvim dovoljno za premijeru idućeg tjedna na PlayStation Showcase prezentaciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano