Vijesti

Tvorci NieRa rade na 2 potpuno nova naslova

Dok i dalje vodimo bitke zašto je ili zašto NieR: Automate nije igra desetljeća, nešto se izgleda kuha u taboru umova koji su nam donesli spomenuti naslov. Yoko Taro (direktor firme Bukkuro) i Yosuke Saito (producent, Square Enix) potvrdili su za vrijeme streama za kraj godine da rade na 2 nova naslova.

Zanimljivo je da je jedna ideja već bila prezentirana, no Saito ju je svojevremeno odbio sa opaskom da snažno vjeruje da je to projekt na kojemu nikad ne bi želio raditi. Taro je ipak upregnuo sve sile da prezentira projekt Saitu i na kraju je popustio; što znači da je jedan od projekata u tijeku, no Saito jasno daje do znanja da je u najmanju ruku neraspoložen i da bi napustio projekt da može. Ne zvuči hrabro i pozitivno, ne želimo igru koju radi preko… Protiv volje.

Drugi naslov navodno je također u izradi, a za njega su se oboje složili i taj isti projekt bi zapravo trebao prvi ugledati svijetlo dana. Dok stvarno nemamo puno informacija i o čemu se radi, sreća je na strani svih nas koji volimo i cijenimo djelo ovih ljudi.

Ako znate japanski, bacite oko na izvor informacija.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close