Vijesti

Twitter je uveo NFT-ove

Ne volimo ih ih i omraženi su, prvenstveno zbog konteksta mikrotransakcija u videoigrama, ali da će u nekom obliku postati djelom naših života možda najbolje pokazuje implementacija NFT-a od strane Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Twitter je u nekim zemljama pokrenuo tzv. Twitter Blue pretplatu putem koje za nekoliko dolara mjesečno dobivate mogućnost poništavanja tvitova prije slanja, foldere sa slaganje bookmarkova, te na partnerskim stranicama čitanje bez reklama, a pretplatnici su sada dobili mogućnost podizanja profilne slike s NFT zapisom.

Osim po jedinstvenom zapisu na blockchainu, NFT profilna slika u feedu drugima će se prikazati i u jedinstvenom šesterokutnom obliku. Twitter je omogućio povezivanje s nekim od popularnijih kripto novčanika putem kojih se NFT slike i unose u sistem, a jednom ako odlučite prodati svoj NFT, Twitter će prepoznati da više ne posjedujete sliku, pa ćete izgubiti onaj jedinstveni šesterokutni oblik.

Zahvaljujući Twitteru NFT-ovi će dobiti dodatan zamah. Međutim, Twitter Blue pretplata zasad je dostupna tek u SAD-u, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu.

Inače, ako vas zanima više o NFT-ovima uključite se u našu forumsku temu. O NFT-ovima ništa više ne znamo ni mi forumaši, ali volimo se praviti da znamo i trudimo se shvatiti, a takve rasprave su u pravilu najzanimljivije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano