Vijesti

U ARK: Survival Evolved stigla nova ogromna mapa i tona sadržaja potpuno besplatno

Kad u igru dođe mapa veličine 63km i to potpuno besplatno, onda to definitivno zaslužuje sve pohvale. Mapa je toliko velika da ima svoju vlastitu klimu, a sastoji se od 8 raznih područja, pa ćemo tako vidjeti džunglu, snijeg, lavu, savane, tundre i tko zna što još ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ARK: Valguero mapa donosi i novu boss arenu gdje ćete se boriti u istom trenutku protiv Megaphiticusa, Manticorea i Dragona. Developeri kažu da ćete se itekako namučiti da biste ovo preživjeli. Ako i ovo uspijete svladati, na mapi će biti još jedan end-game boss koji će biti i teži za svladavanje.

Valguero također predstavlja novu vrstu dinosaura – Deinonychus. Ovaj raptor je iznimno brz i okretan i naravno iznimno opasan. Ako to nije sve dovoljno, mapa će nas natjerati da zaronimo ispod površine mape jer se tamo nalazi ogromna mreža podvodnih tunela, novih izazova i loota.

Moramo reći da je ovo hrpa, hrpa novog sadržaja i to sve besplatno. Igru naravno možete igrati na PC-u, Xbox One i PS4 konzoli. Valguero mapa će biti dostupna za sve igrače već danas.

Igra

Povezano