Vijesti

U četvrtak nas čeka spektakl – 2 sata gameplaya iz 38 nadolazećih igara

Svima nama je pomalo dosta već CGI trailera koji izgledaju odlično, ali nam nikada ne pokažu ništa konkretno. Nažalost, takvi CGI prikazi često nemaju vezu sa stvarnim gameplayom iz igre, pa se onda samo razočaramo još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak od 20 sati po našem vremenu Geoff Keighley je ponovno domaćin showa koji je prošle godine bio ogroman uspjeh. Vraća se Gamescom Opening Night Live. Show će trajati oko 2 sata i neće biti najava ogromnih ekskluziva, već ćemo vidjeti hrpu novog gameplaya iz igara koje ćemo igrati ove i iduće godine.

Znamo da ćemo vidjeti novu sezonu megapopularne igre Fall Guys, ali ćemo vidjeti gameplay i saznati nove informacije za Destiny 2: Beyond Light, Call of Duty: Black Ops Cold War, Assassin’s Creed: Valhallu i mnoge druge igre.

Zbog pandemije korona virusa, Gamescom je jasno odgođen, pa će ovo biti u potpunosti digitalni događaj koji će Geoff hostati iz Los Angelesa. Svejedno, čeka nas prikaz mnogih igara koje ćemo uskoro igrati.

Kako je Keighley potvrdio – ovo je samo početak. Vjerojatno ćemo u rujnu dobiti još jedan veliki show koji će u potpunosti biti fokusiran samo na next-gen.

Povezano