Vijesti

U domaćim trgovinama PlayStation Plus NIKAD nije imao nižu cijenu

Upravo smo primili informaciju kako je Sony domaće klasične trgovine pripremio dosad najluđi Black Friday popust. PlayStation Plus pretplatu nikada dosad nije bilo moguće kupiti po nižoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

365 dana PlayStation Plusa tako će se tokom dana u domaćim trgovinama pronaći za samo 299 kuna. To je preporučena prodajna cijena, a neke trgovine idu i nekoliko kuna niže. Za usporedbu, prošle godine najniža cijena bila je na PlayStation Storeu za 328 kuna.

Istovremeno, na PlayStation Storeu unatoč najavama PlayStation Plus još uvijek nije dobio očekivano sniženje. Black Friday popusti na igre već su krenuli, dok je PlayStation Plus pretplata i dalje na svojoj originalnoj cijeni.

Bez značajnijih popusta na igre i opremu

Kao ni na PlayStation Storeu, PlayStation ekskluzive ni u fizičkoj prodaji nisu dobile značajnija sniženja. Ekskluzive i dalje drže visoke cijene, pa je tako Ratchet & Clank: Rift Apart na 450 kao i Returnal, Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition i Ghost of Tsushima Director’s Cut.

Sniženja na opremu i konzole zasad nisu najavljena. PlayStation Plus teško da će ikada ići ispod 299 kuna. Stiglo je vrijeme za produljenje. Akcija kreće danas i završava u ponedjeljak 29. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano