Vijesti

U EA Sports FC-u igrači će imati jedinstvene animacije i gameplay poteze, što povlači velike promjene i u FUT

EA Sports FC bit će prva nogometna simulacija koju će Electronic Arts izbaciti nakon 30 godina suradnje s FIFA-om. U najvećoj mjeri bit će to približno ista nogometna igra s, kao i svake godine dosad, tek minimalnim promjenama, ali FUT bi se trebao igrati prilično drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokazani insajder Fut Sheriff na Twitteru je otkrio tzv. sistem traitova, odnosno specifičnih osobina svojstvenima najboljim igračima današnjice u obliku jedinstvenih animacija i gameplay poteza. Slično poput X-Factor sistema u NHL igrama, EA želi podići razinu autentičnosti igrača na novu razinu, a kako objašnjava insider, cilj je u igri imati više jedinstvenih igrača.

Primjerice, Modrić bi se mogao izdvajati od desetine tisuća drugih igrača sa svojom vanjskom nogom, Haaland sa startom kakav nema nitko na svijetu, Mbappe s naglim promjenama smjera… U kratko, igrači bi dobili unikatne sposobnosti koje ih izdvajaju od standardnih statistika. Da, u FIFA-i su se dosad neki igrači odvajali od ostatka, ali EA Sports FC tu će otići korak dalje.

Premda na nešto drugačiji način, sistem osobina će za sobom donijeti velike promjene u FUT, u kojem bi se dodatne osobine igrača mogle manifestirati u obliku novih kartica. Fut Sheriff navodi i konkretne primjere. Igrač s Team Captain traitom podiže kemiju ćitave momčadi, League Star trait podiže ocjene suigrača iz iste lige, Lone Wolf poboljšava igrače koji nemaju suigrača iz svoje reprezentacije ili lige.

Prve službene informacije i prvi gameplay prikaz za EA Sports FC EA je obećao prezentirati u srpnju.

Igra

Povezano