Vijesti

U Elden Ring se vraćaju online multiplayer mogućnosti, kreacija lika i klase

Elden Ring trailer u dijelovima je procurio na internet, ali ako je za vjerovati Omnipotentu (dosad pouzdanom) leakeru s Resetere, radi se o starijem traileru s kojim FromSoftware nema veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreiran je od strane izdavača Namco Bandaia za interne potrebe, a kako kaže Omnipotent, nije prikazano čitav niz sitnica koje Elden Ring čine posebnim od prethodnih Fromovih igara, poput promjene vremena koje će jako utjecati na svijet i gameplay.

Za razliku od Sekira, Omnipotent tvrdi kako će Elden Ring imati online multiplayer mogućnosti poput prethodnih Fromovih igara. Dakle, vraća se i PvP sistem s pozivanjem u svjetove na način kao što je to bilo ranije.

Vraća se i sistem kreacije lika te odabir klasa poput onog iz Souls igara, a ako ste na PS5 igrali Demon’s Souls Remake, onda ste sigurno shvatili koliko vam on nedostaje.

Veselije boje

Ako niste mogli odoljeti i pogledali ste isječke trailera, vidjeli ste da je i Elden Ring, poput Sekira, vedriji i šire palete boja. To je nešto što From Software neće mijenjati do izlaska, ali budući da se radi o otvorenom svijetu, možemo očekivati i tamnije/tmurnije lokacije.

Što će sve neće ili hoće biti Elden Ring trebali bismo saznati uskoro. Službeni prikaz igre nismo dobili još od ljeta 2019., a mnoga poznata lica industrije uvjeravaju nas kako bi se to uskoro trebalo promijeniti. From Software, dakle, sprema novi prikaz, ali budući da je i na njih utjecala Covid pandemija, bit ćemo oprezni s Elden Ringom u kontekstu izlaska 2021. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano