Vijesti

U kolovozu nas čeka nova PlayStation (5) prezentacija i prikaz igara, a vjerujemo i datum izlaska konzole

Sony je itekako mudro rasporedio svoje karte i igra igru čekanja. PlayStation 5 prezentacija koju smo gledali prošli mjesec bila je apsolutno ogroman uspjeh, a zapravo nismo saznali još uvijek puno toga. Dva su ključna pitanja na koje svi čekamo odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Kada izlazi PlayStation 5?
  2. Koliko će koštati PlayStation 5?

Odgovor na ta dva pitanja, trebali bismo dobiti u kolovozu. Sony za kolovoz priprema novi “State of Play” koji će biti zapravo odgovor na veliku Microsoftovu prezentaciju gdje ćemo konačno vidjeti što Xbox Series X može. Microsoft će pokazati svoje first party igre kao što su Halo Infinite, vjerujemo i novi Fable, Forzu i ostale naslove.

Sony na to sve ima spreman odgovor i namjerno nisu htjeli pokazati sve igre prošli mjesec, nego dosta toga čuvaju za kolovoz. Microsoft svoju prezentaciju održava 23.7., a odgovor PlayStationa stiže ubrzo nakon toga.

Budući da je sasvim izvjesno kako PS5 i XSX izlaze negdje u 11. mjesecu, itekako je vrijeme da jedna i druga kompanija otkriju cijenu i otvore prednarudžbe. Budite sigurni da će se to sve dogoditi u idućih mjesec – mjesec i pol dana.

Ljeto će biti itekako zanimljivo za nas gamere.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano