Vijesti

U pripremi je remake jednog od najpopularnijih Assassin’s Creed naslova – piratskog Black Flaga

U veljači, kada smo radili pregled svih Assassin’s Cred projekata, izbrojali smo ih devet, a sada im se pridružio još jedan novi, fanovima potencijalno i najatraktivniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako javlja Kotaku, opće sjajno prihvaćeni Assassin’s Creed 4: Black Flag dobit će remake. Black Flag je tek u ranoj fazi razvoja i nekoliko godina ga dijeli od izlaska, međutim, osim neizbježnog čekanja, još jedna stvar vam se neće svidjeti. Premda se ne navodi lead studio, Kotakuu je potvrđeno da je uključen i Ubisoftov studio u Singapuru.

Ubisoft Singapore zasad se nije iskazao pokušajima da isporuči piratski Skull & Bones, ali je kao support jako dobro djelovao u razvoju svih AC igara s velikim oceanskim prostranstvima, budući da je apsolvirao navalne i morske mehanike. Budući da se radi o remakeu, možete očekivati svojevrsni napredak i na tom polju, s još boljom upravljivosti na oceanima te, ne nužno realnijim navalnim bitkama, ali svakako još zabavnijim.

Igra Skull & Bones napravljena je upravo po uzoru na Assassin’s Cred 4, kada je Ubisoft prepoznao popularnost piratskog narativa. Black Flag je 2013. svojevremeno bio prvi AC uopće na PS4/XONE generaciji konzola i uspješno je implementirao klasični AC način igranja s piratskom tematikom, a Edward Kenway postao je jedan od igračima najdražih protagonista.

Osim Kotakua, glasinu je čuo i Tom Henderson, što znači kako se definitivno nešto kuha.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano