Vijesti

U razvoju je Assassin’s Creed Nexus s omiljenim likovima iz serijala

Insajder Tom Henderson za Exputer donosi još ekskluzivu. Kako piše, iz pouzdanih izvora saznaje da je u razvoju Assassin’s Creed Nexus, VR naslov koji će na jednom mjestu okupiti omiljene likove iz serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je, prema našoj anketi, svima omiljeni Ezio, a pridružit će mu se Connor, Kassandra, Haytham i možda još poneki bivši protagonist. Bez obzira što se radi o VR naslovu, možemo očekivati klasične Assassin’s Creed gameplay elemente poput parkoura, penjanja, skakanja i leap of faitha, a tu su i druge kombinacije koje uključuju stealth igranje te džeparenje i ostalo.

Henderson opisuje kako će se Nexus igrati poput ostalih VR igara, korištenjem kontrolera i pokreta za, primjerice, mačevanje, a posebno navodi provaljivanje brava (lockpicking) kao kao mini igru, kompleksniju nego u klasičnim igrama, a savladavanje vještine stvarat će alternativne pravce kroz levele.

Assassin’s Creed Nexus možemo očekivati u narednih godinu dana, što se donekle preklapa i s okvirnim izlaskom novog PlayStation VR uređaja. Nismo preveliki VR fanovi, ali leap of faith u VR-u zvuči prilično kul.

Igra

Povezano