Vijesti

U razvoju je Horizon Zero Dawn remaster/remake za PS5

Iz čak dva dobra izvora simultano stižu informacije kako Sony želi osvježiti pet godina stari Horizon Zero Dawn za potrebe PS5 konzola. Istovremeno to javljaju portal MP1st, a nadovezuje se portal VGC kojeg smatramo najpouzdanijim za informacije takvog tipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MP1st prvi javlja o PS5 reizdanju Horizon Zero Dawna. Navodi kako izvor nije mogao precizirat radi li se o punokrvnom remakeu ili remasteru, ali spominje poboljšano osvjetljenje, prerađene teksture, bolje animacije te modele likove na tragu onih iz Forbidden Westa.

VGC nadovezujući se odlazi korak dalje. Dodaje značajke pristupačnosti, grafičke modove i sitna gameplay poboljšanja, ali Sony zasad izbjegava službeno se očitovati po ovoj temi.

Recikliranje PS4 hitova

Poslije Spider-Mana, Uncharteda 4, Ghost of Tsushime i recentnog The Last of Usa radi se o jasnom uzorku za Sony, čiji čelnici očito u manjku novih naslova žele poentirati na očitoj težnji igrača da ponovno plaćaju reciklirane igre.

ffa anketa

Je li potrebno PS5 reizdanje za Horizon Zero Dawn?

  • Ne 87%
  • Da 13%
Hvala ti 🎉

I dok je upitno koliko će se igračima svidjeti traćenje razvojnih resursa na obnovu ne toliko starih igraćih iskustava, vođeni logikom zaključili bismo kako je sasvim izvjestan dolazak The Last of Us Part II na PS5, što je nešto što mnogi zazivaju

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano