Vijesti

U The Division 2 stiže Resident Evil i besplatna next-gen nadogradnja

Eureka! Ne, nije ništa novo The Division 2 izumio, ali konačno će konzolaši moći uživati u nativnoj 4K rezoluciji i još puno važnije – 60FPS-a. The Division 2 će u utorak (2.2.) dobiti besplatni next-gen patch što znači da će svim PS5 i XSX vlasnicima igranje igre biti puno fluidnije. The Division 2 ima fantastičnu mehaniku i osjećaj pucanja, a sad će čitava igra na next-gen konzolama biti puno ugodnija za igranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim next-gen nadogradnje, dolazi i novo (veće) ažuriranje za igru i crossover event s Resident Evil serijalom gdje će igrači moći osvojiti posebnu opremu za lika i hrpu drugih kozmetičkih stvari.

Nažalost, ako ste i vi jedan od nas koji jedva čekate The Division 3, bojimo se da nemamo baš najbolje vijesti. Iako smo se nadali da ćemo vidjeti novi nastavak u iduće dvije godine, od toga vrlo vjerojatno neće biti ništa jer Massive studio radi zajedno s Ubisoftom na novoj Star Wars igri.

Također nije poznato koliko će još dugo The Division 2 dobivati novi sadržaj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano