Vijesti

Ubisoft gasi servere, instalacije i DLC za neke od svojih najboljih serijala

Ubisoft je objavio kako od 1. 9. planira ugasiti multiplayer za nekoliko starijih igara, no nas više brine podatak da neke od igara neće više biti moguće instalirati niti pristupiti DLC-ovima koje smo platili. Nekoliko Assassin’s Creed igara ostaje bez multiplayera, a ista sudbina čeka Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Driver San Francisco i Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće naslove više neće biti moguće instalirati niti pristupiti DLC kao ni MP komponenti:

  • Assassin’s Creed 3 (2012)
  • Assassin’s Creed Brotherhood
  • Assassin’s Creed Liberation HD
  • Driver San Francisco
  • Far Cry 3 (2012)
  • Prince of Persia: The Forgotten Sands
  • Silent Hunter 5

Primjetili su mnogi igrači da za neke naslove ovo znači kraj jedne ere. Najviše se to odnosni na Driver San Francisco koji ostaje bez svega. Iako se ovdje mahom radom o starijim naslovima, onemogućavanje pristupa DLC-ovima za koje je netko platio i nije pretjerano pošten potez.

Kompletan spisak naslova koji ostaju bez onlinea, DLC-ova, multiplayera, Ubisoft Connecta, instalacije i života, možete pronaći na ovdje. Pojedini naslovi na spisku budu itekako veliku nostalgiju. Dajte nam novi Driver. Zaslužili smo.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra