Vijesti

Ubisoft je konačno pokazao Avatar igru koja izgleda predivno

Prošlo je zaista dugo vremena otkako je Ubisoft najavio Avatar igru. Točnije, prošle su četiri godine. Ubisoft je konačno večeras pokazao prvi trailer za igru koja izgleda predivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Punog naziva Avatar: Frontiers of Pandora izlazi 2022. godine i to samo na PS5, XSX/XSS i PC. Igra je rađena ekskluzivno za next-gen hardver i neće doći na PS4 i Xbox One.

Igra radi na zadnjoj verziji Snowdrop Enginea, a na igri radi studio Massive koji vam je poznat ako ste igrali The Division 1 ili 2.

Avatar: Frontiers of Pandora je avantura koju ćemo igrati iz prvog lica. Nije još poznato radi li se o open world igri, no znamo da se glavni like igre zove Na’vi i da igra ima posebnu priču koja ne prati radnju iz filma.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS