Vijesti

Ubisoft je potvrdio svoj dolazak na E3, imat će puno toga za pokazati

Što će biti s ovogodišnjim E3, to nitko ne zna. Odnosno, znaju ili vole reći da znaju organizatori, ali navodno nezadovoljni organizacijom svoje prisustvo već su otkazale tri udarne igre gaming industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su Xbox, PlayStation i Nintendo, o čemu smo pisali ranije ove godine. Doduše, Xbox planira organizirati svoj vlastiti događaj negdje u to vrijeme, početkom lipnja, pa ga možda možemo ubrajati u E3, slično će vjerojatno napraviti i Electronic Arts, a od velikih izdavača prvi je svoje prisustvo potvrdio Ubisoft.

Upitan od strane ulagača to je potvrdio Ubisoftov šef Yves Guillemot. “Ako se E3 bude održavao, biti ćemo tamo i imat ćemo puno toga za pokazati”, kaže Yves. Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, The Crew Motorfest, The Division Heartlnad, xDefiant, Skull & Bones… Uvjereni smo da Ubisoft može režirati dobru prezentaciju igara po uzoru na neke od predpandemijskih E3 konferencija.

Organizatori su potvrdili termine za 4 dana u lipnju, kažu da ima tko doći jer su zainteresirani svi drugi najveći akteri gaming industrije. E3 je zakazan za dane od 13. do 16. 6., a nekoliko dana uoči rezervirano je za poslovnjake i novinare iza zatvorenih vrata te za konferencije velikih izdavača čiji termini tek trebaju biti potvrđeni. Bit će to prvi veliki E3 još od 2019. godine.

Povezano