Vijesti

Ubisoft odgodio Star Wars Outlaws i Skull & Bones

U financijskom izvještaju za prvu polovicu fiskalne godine, Ubisoft je obavijestio o promjeni planova za neke igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skull & Bones dobio je još jednu odgodu, već tko zna koju po redu, pa je poguran u kvartal koji se proteže od siječnja do konca ožujka 2024. Također, u izvještaju se navodi i odgoda još jedne “velike” igre u narednu fiskalnu godinu koja za Ubisoft kreće prvim danom travnja 2024. Jedine preostale baš velike igra iz ranije objavljenog rasporeda su Star Wars Outlaws i Avatar: Frontiers of Pandora. Mora biti Outlaws, budući da Avatar izlazi za malo više od mjesec dana i to bismo već znali.

Ovaj open-world Star Wars naslov koji se proteže na više planeta trebali smo zaigrati u narednih 5-6 mjeseci, a sada može izaći bilo kada do kraja ožujka 2025. Ubisoft odluku pravda potrebom da maksimizira vrijednost igre, što ima smisla, jer ambiciozan naslov poput Outlawsa svakako zaslužuje jači marketing i bolju pripremu. Nekako smo od same najave u lipnju ove godine računali da je tako skori datum izlaska previše ambiciozan.

U istom financijskom izvještaju Ubisoft navodi zadovoljstvo Crew Motorfestom koji broji rekordnu prodaju za serijal. Zadovoljan je i s Rainbow Six Siegeom čija zarada je 50% veća odnosu na prošlu godinu. Francuski izdavač sretan je i zbog uspješne redukcije broja zaposlenika, kojih je u odnosu na prethodnu godinu 1300 manje, a ukupno ih diljem svijeta broji 19 410.

Ostalu postava naslova za ovu fiskalnu godinu, dakle do konca ožujka 2024., i dalje čine igre poput Prince of Persia The Last Crown, besplatni The Division Resurgence i XDefiant, Assassin’s Creed Nexus VR, Avatar: Frontiers of Pandora i Just Dance 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano