Vijesti

Ubisoft radi na novoj Star Wars igri!

Ono što smo najavili reaktivacijom Lucasfilm Gamesa upravo se obistinilo. Electronic Arts više nije ekskluzivni izdavač Star Wars igara. Jedan od najboljih Ubisoftovih studija radi na Star Wars igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je prvi prenio Wired.com, na novoj Star Wars rade tvorci The Divisiona – Massive Entertainment. Igru razvijaju u vlastitom Snowdrop grafičkom pokretaču, a ovo će biti drugačija Star Wars igra nego bilo što izdano dosad. I to je zasad to što zasad znamo novom Star Warsu, nisu otkriveni detalji radnje ni likovi.

To ujedno znači kako je ekskluzivnost Electronic Artsa za Star Wars igre završena. Iz Lucasfilm Gamesa otkrivaju kako će i dalje nastaviti suradnju s EA-om, ali “osjećaju” kako tu ima prostora i za druge developere i izdavače, te se nadaju kako će se sada povećati i diverzificirati ponuda igara iz SW univerzuma. Je li to dobro ili loše tek ćemo saznati.

James Waugh iz Lucasfilma objasnio je kako nove Star Wars igre neće nužno biti vezane uz ostale SW proizvode kroz različite medije, kako po priči tako ni po likovima.

Podsjetimo, ovo je već druga najavljena igra od jučerašnjeg uskrsnuća Lucasfilm Gamesa. Jučer je najavljena nova Indiana Jones igra na kojoj će raditi Bethesdin Machine Games, a čitavi projekt predvodi Todd Howard.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano