Vijesti

Ubisoft radi na novom Price of Persia, inspiriran je Orijem

Pouzdani insider gaming industrije Tom Henderson za Xfire je otkrio planove Ubisofta za skorašnju veliku prezentaciju, veličine poput nekada E3 prezentacije, a na kojoj se ovaj izdavač sprema prikazati čak 20 naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih je novi Prince of Persia. Dakle, ne radi se o The Sands of Time remakeu koji je trenutno u problematičnom razvoju, već o punokrvnoj igri. Novi Prince of Persia u razvoju je kod Ubisoftovog studija u Montpellieru, a navodno se radi o 2,5D naslovu koji inspriaciju vuče od Orija (Ori and the Blind Forest i Will of the Wisps).

Novi Assassin’s Creed

Henderson kaže kako će Ubisoft predstaviti i novi Assassin’s Creed kodnog imena Rift. O njemu smo već pisali ovdje, a radi se o manjem i fokusiranijem naslovu od prethodnika, koji je prvo trebao biti zasebna ekspanzija za Valhallu, a zatim je evoluirao u zasebnu igru.

Na istoj prezentaciji, kaže Henderson, Ubisoft će otkriti i nastavak Fenyx Risinga, The Crew 2, The Division Heartland kao F2P naslov, uskrsnuće će doživjeti zaboravljeni Skull & Bones te vjerojatno i Beyond Good and Evil 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano