Vijesti

Ubisoft u izradi ima još 3 velike nenajavljene igre koje stižu vrlo brzo

Zapravo ima 4, ali jednu su otkrili. To je naravno Ghost Recon Breakpoint. Koje su onda ostale 3? I pazite još jednu stvar – sve te igre najkasnije dolaze između siječnja pa do ožujka 2020. godine.

Koje su to igre?

Osim ako Ubisoft ne planira mijenjati datum izdavanja zbog next-gen konzola, sigurni smo da Assassin’s Creed Ragnarok nije. Niti jedna nova Assassin’s Creed igra nije izašla između siječnja i ožujka. Ubisoft je potvrdio ranije da ove godine ne dolazi Assassin’s Creed.

Jedna od realnih opcija je novi Splinter Cell. Koji je potvrđen u pijanom stanju jednog od vodećih ljudi Ubisofta. Ubi je to sve demantirao, ali svi su uvjereni da novi SC stiže.

Druga igra koja je prilično izvjesna – Watch Dogs 3 u Londonu. I za Splinter Cell, ali i za Watch Dogs je došlo prilično dosta leakova.

Treća igra u idealnom svijetu bio bi Prince of Persia novi, ali teško. Ubisoft je ogromna kompanija, ali da baš imaju resurse za sve te igre – teško. Realnije je očekivati možda novog Raymana ili neku igru ponovno u suradnji s Nintendom.

Sve ćemo saznati za otprilike 3 tjedna na E3-u gdje UbiSoft ima svoju konferenciju.

Igra

Povezano