Vijesti

Ubisoft u izradi ima još 3 velike nenajavljene igre koje stižu vrlo brzo

Zapravo ima 4, ali jednu su otkrili. To je naravno Ghost Recon Breakpoint. Koje su onda ostale 3? I pazite još jednu stvar – sve te igre najkasnije dolaze između siječnja pa do ožujka 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje su to igre?

Osim ako Ubisoft ne planira mijenjati datum izdavanja zbog next-gen konzola, sigurni smo da Assassin’s Creed Ragnarok nije. Niti jedna nova Assassin’s Creed igra nije izašla između siječnja i ožujka. Ubisoft je potvrdio ranije da ove godine ne dolazi Assassin’s Creed.

Jedna od realnih opcija je novi Splinter Cell. Koji je potvrđen u pijanom stanju jednog od vodećih ljudi Ubisofta. Ubi je to sve demantirao, ali svi su uvjereni da novi SC stiže.

Druga igra koja je prilično izvjesna – Watch Dogs 3 u Londonu. I za Splinter Cell, ali i za Watch Dogs je došlo prilično dosta leakova.

Treća igra u idealnom svijetu bio bi Prince of Persia novi, ali teško. Ubisoft je ogromna kompanija, ali da baš imaju resurse za sve te igre – teško. Realnije je očekivati možda novog Raymana ili neku igru ponovno u suradnji s Nintendom.

Sve ćemo saznati za otprilike 3 tjedna na E3-u gdje UbiSoft ima svoju konferenciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano