Ubisoftov XDefiant “apsolutno nije u opasnosti”. Najavljena je druga sezona igre

Kako to obično biva s live service naslovima, Ubisoftov XDefiant je nakon sjajnog starta nekako utihnuo, barem što se tiče reakcija po društvenim mrežama koje obično relativno vjerno ukazuju na kretanja broja igrača. Budući da je popularnost XDefianta baš snažno potonula, već se krenulo s glasinama o gašenju igre.

Na glasine je osobito utjecao snažan pad dionica Ubisofta, međutim, developeri iz Ubisoft San Francisca tvrde kako je s igrom sve u redu.

“Igra apsolutno nije u opasnosti,” poručili su na blogu u sklopu najave novih ažuriranja za igru. Međutim, baš dok smo ovo pisali, Ubisoft je uklonio tu istu objavu, pa tko zna. Ali da nastavimo, developeri dodaju kako su svjesni da postoje stvari koje treba popraviti (prije svega hit detection), a ne samo da neće odustati, navode kako im je Ubisoft čak ustupio dodatne resurse.

Inače, noćas je najavljena i nova, druga po redu sezona igre s novom Highwaymen frakcijom, oružjima, novim modom te konačno s onim što su igrači snažno zazivali – privatnim mečevima. Sve kreće u srijedu 25. 9.