Vijesti

UEFA Euro 2024 stiže u EA Sports FC 24

EA Sports je završio suradnju s FIFA-om, od ove sezone igra samostalno sa svojim EA Sports FC 24, međutim, druge suradnje broje se više nego ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nijedna nogometna igra nije imala toliko licenciranih natjecanja i timova, a premda je EA Sports FC nakon 30 godina prekinuo partnerstvo s FIFA-om, nastavlja kvalitetnu suradnju s UEFA-om.

I dok Hrvati nakon pobjede nad Armenijom u glavama već slažu skupine Europskog prvenstva te maštaju o protivnicima i navijačkim aranžmanima, EA je potvrdio dolazak natjecanja u EA Sports FC 24. Prije nego što se lopta prvi put zakotrlja njemačkim travnjacima sredinom lipnja iduće godine, EA Sports FC 24 dobit će besplatno ažuriranje s Eurom 2024. Detalje će otkriti u narednim tjednima, ali očekujte licencirane stadione, timove, mogućnost odigravanja cjelovitog turnira i kvalifikacija.

Euro 2024 dolazi i u Ultimate Team, pa će tim povodom igrači u svoje timove moći besplatno dodati jednu od šest nogometnih zvijezda, a to su Jack Grealish, Ousmane Dembélé, Federico Chiesa, Florian Wirtz, Virgil Van Djik i Alvaro Morata.

Veliko esport natjecanje

Istovremeno, EA i UEFA-i možda je i bitnije ono što će prethoditi ažuriranju. To je eEuro esport natjecanje koje će ugostiti najbolje EA Sports FC igrače iz Europe. Kvalifikacije kreću u 2024, veliko finale održat će se ovog ljeta, a više detalja također ćemo znati u narednim tjednima.

Inače, ovih dana povodom Black Friday sniženja EA Sports FC 24 dobio je svoje prvo veliko sniženje te ga na svim platformama možete ugrabiti uz 50% popusta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano