Vijesti

UEFA Euro 2024 stiže u EA Sports FC 24

EA Sports je završio suradnju s FIFA-om, od ove sezone igra samostalno sa svojim EA Sports FC 24, međutim, druge suradnje broje se više nego ikada.

Nikada nijedna nogometna igra nije imala toliko licenciranih natjecanja i timova, a premda je EA Sports FC nakon 30 godina prekinuo partnerstvo s FIFA-om, nastavlja kvalitetnu suradnju s UEFA-om.

I dok Hrvati nakon pobjede nad Armenijom u glavama već slažu skupine Europskog prvenstva te maštaju o protivnicima i navijačkim aranžmanima, EA je potvrdio dolazak natjecanja u EA Sports FC 24. Prije nego što se lopta prvi put zakotrlja njemačkim travnjacima sredinom lipnja iduće godine, EA Sports FC 24 dobit će besplatno ažuriranje s Eurom 2024. Detalje će otkriti u narednim tjednima, ali očekujte licencirane stadione, timove, mogućnost odigravanja cjelovitog turnira i kvalifikacija.

Euro 2024 dolazi i u Ultimate Team, pa će tim povodom igrači u svoje timove moći besplatno dodati jednu od šest nogometnih zvijezda, a to su Jack Grealish, Ousmane Dembélé, Federico Chiesa, Florian Wirtz, Virgil Van Djik i Alvaro Morata.

Veliko esport natjecanje

Istovremeno, EA i UEFA-i možda je i bitnije ono što će prethoditi ažuriranju. To je eEuro esport natjecanje koje će ugostiti najbolje EA Sports FC igrače iz Europe. Kvalifikacije kreću u 2024, veliko finale održat će se ovog ljeta, a više detalja također ćemo znati u narednim tjednima.

Inače, ovih dana povodom Black Friday sniženja EA Sports FC 24 dobio je svoje prvo veliko sniženje te ga na svim platformama možete ugrabiti uz 50% popusta.

Igra

Povezano