Vijesti

Uncharted film i drugi tjedan je na vrhu box officea

Uncharted film nadmašio je sva očekivanja analitičara u prvom tjednu emitiranja, a nastavio je to raditi i u narednom tjednu, otrkiva Collider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo u SAD-u u drugom vikendu prikazivanja zaradio je 23 milijuna dolara, čime se približio ukupnih 230 milijuna dolara zarade. I to prije nego li krene s prikazivanjem u Kini naredni mjesec.

“Nova hit franšiza”

Produkcija Uncharteda koštala je oko 120 milijuna dolara, stoga je sasvim jasno da je Sony zadovoljan sa zaradom. Šef Sony Picturesa Tom Rothman oduševljeno se obratio zaposlenicima. “S preko 100 milijuna zarade u samo jednom vikendu i 90% pozitivnih ocjena publike na Rotten Tomatoesu, Uncharted je naša nova filmska hit franšiza”, napisao je Rothman u internom mailu.

Iako je kod kritike prošao u najbolju ruku solidno, Uncharted film je popularnost s gaming konzola uspio prenijeti i na velika platna, a novi filmski nastavak sada je sasvim izvjestan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano