Uplay+ će za cijenu pretplate nuditi baš sve sadašnje i buduće Ubisoftove igre

Baš kao što su to napravili i pokrenuli Microsoft i Electronic Arts ranije, tako je i Ubisoft na svojoj E3 prezentaciji najavio uvođenje Uplay+ pretplate. Na konferenciji je najavljeno kako će unutar iste biti gotovo sve Ubisoftove igre, a sad smo konačno dobili i popis igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on je impresivan. Za 15 dolara mjesečno moći ćemo igrati baš sve dosad izašle Ubisoftove igre, kao i one koje izađu naknadno. I to ne samo igre, već ćemo unutar cijene dobiti i sve moguće DLC-ove i ekspanzije izašle s igrom, te razne Ultimate i Gold editione igara. Primjerice, to vrijedi i za Rainbow Six Siege, unutar kojeg će biti otključani apsolutno svi operatori i skinovi.

Watch Dogs Legion ćemo unutar pretplate moći igrati kad hoćemo i koliko hoćemo.

To vrijedi i za nadolazeće Watch Dogs Legion i Ghost Recon Breakpoint i njihove ultimativne verzije. Dok EA s EA i Origin Accessom nudi istu cijenu, Ubisoftova ponuda je bolja utoliko što nudi apsolutno sve DLC-ove i ekspanzije, dok se kod EA one kupuju posebno.

Znate li na čemu zarađuju teretane? Na neaktivnim članovima. Na isti poslovni model računaju EA i Microsoft, a sad i Ubisoft (ali i Netflix i HBO), jer sve tri pretplate, a posebno ova Ubisoftova se isplate uz aktivno korištenje. Bilo da želite igrati i pregaziti novu igru poput Watch Dogs Legiona za samo $15 umjesto $60, ili želite odigrati nekoliko starijih igara, uz pametno planiranje i otkazivanje, uzimanje pretplata na manje periode definitivno se isplati.

Uplay Plus kreće 3. 9. ove godine i biti će besplatan za isprobavanje sve do 30. 9., kad možete odabrati nastaviti i dalje plaćati plaćati ili prestati koristiti uslugu.

POPIS IGARA: