Vijesti

Upravo je stigao 10-satni demo za Dragon Quest XI S: Definitive Edition

Kratko pitanje. Znate li uopće ijednu igru čiji demo traje 10 sati? Ja osobno nemam pojma. Upravo toliko traje demo za Dragon Quest XI S – definitivnu verziju igre. Ako uzmemo u obzir (prema How Long To Beat) da priča traje cca 56 sati, moguće je skoro odigrati petinu igre. Pa ovaj demo nadmašuje 90% trajanja indie scene (ok, bacam statističke brojke bezveze, ali kužite što želim reći)! Svaka čast Square Enixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto je demo identičan Switch verziji po satnici, napredak bi trebalo biti moguće sačuvati i prenijeti u ful verziju igre.

Dragon Quest XI S u odnosu na običnu jedanajsticu nudi nove sporedne priče o kompanjonima koji nas prate u avanturi, cijelu igru je moguće igrati u top down 2D pikseliziranom modu u maniri 16 bitnih konzola, glazbena podloga je orkestralna, moguće je odabrati japanski voice acting, i poštenije ubrzati borbe. Zbog toga svega ova verzija je definitivno – definitivna.

Od 4.12. Dragon Quest XI S neće više biti rezerviran samo za vlasnike Nintendo Switch konzole nego će doći na PS4, Xbox One (Gamepass), Epic Games Store i Steam također. Bilo je krajnje vrijeme.

Povezano